Om mig

Hej! Jag heter Karoline, är 31 år och bor i stockholm. Jag flyttade hit nyligen från en lägenhet i utkanten av stockholm som jag renoverade och sålde. Nu håller jag på och inreder min nya lägenhet för fullt! Jag är socionom och även avspänningspedagog. Utbildningen till avspänningspedagog gick jag hos Sverigehälsan. Jag hade genomgått flera mycket stressiga perioder innan och kände att jag ville lära mig mer om detta. Det var en väldigt spännande utbildning och jag lärde mig mycket om stresshantering och om mig själv.

Idag jobbar jag inte inom det område jag är utbildad till utan har några andra projekt på gång som jag snart kommer att berätta i bloggen…  På sistone har jag haft mer tid åt mina intressen inom resor, dans, mode och jag har även sysslat lite med keramik som var otroligt kul!

Jag har ett stort intresse för allt inom hälsa, lycka och skönhet. På bloggen kommer jag att ge information om hälsa, lycka och skönhet samt ge tips om hur de olika delarna kan bli bättre. Jag hoppas att Du kommer att känna att du får bra information på sidan och lämna gärna kommentarer med vad som är bra eller dåligt! Ha det så bra/Karoline

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *