Öka fettförbränningen

Öka din fettförbränning

Nu är julen och julborden slut med den eventuella ångest som följer om du känner att du ätit för mycket? Kanske har du också svårt att komma igång med träningen? Här får du tipsen som hjälper dig bränna fett och komma i form!

i form

 

 

Så här gör du för att komma i form och öka fettförbränningen:

– Ät nyttigt med mindre portioner och oftare vilket minskar sötsuget och håller blodsockernivån på jämn nivå.

-Genom enkel men effektiv lågintensiv träning som t.ex. morgonpromenader kan du nå snabba resultat som ytterligare kan maximeras genom fettförbrännande tillskott.Vetenskaplig dokumentation visar att vissa kända naturliga örter och bär ökar din ämnesomsättning och därmed förhöjer din fettförbränning vilket leder till förenklad viktminskning, se exempelvis Raspberry Ketone.

raspberry ketone

– Det tveklöst mest effektiva sättet att påverka ämnesomsättningen är att motionera, men det är inte bara stentuffa träningspass som gäller. Undvik att sitta stilla för långa stunder åt gången, då intar din ämnesomsättning viloläge.

Hög eller lågintensiv träning?

Högintensiva träningsövningar där du håller en hög puls  har högre fettförbränning än lågintensiva vid utövning under en 60 minuters period. Däremot gör lågintensiv träning att kroppen använder mer av fett depåerna och ökar därmed din fettförbränning i relation till energin du gör av med, vilket är speciellt effektivt om det är underhudsfett du vill förbränna.

Variera träningen för ökad muskelmassa och effektiv fettförbränning:

Det kan vara bra att variera dina träningsprogram som att exempelvis varva morgon promenader med ett pass styrketräning eller löpning. Morgonpromenader är särskilt effektiva då glykogennivåerna är låga och kroppen kommer använda fett som bränsle. Kroppen gör detta då vi efter sömn har väldigt låga blodsockernivåer. Du bygger dock inte muskler av denna träning: Du kan därför ändra terrängen lite genom att gå uppför kullar och liknande eftersom du då låter musklerna arbeta mer intensivt.

Muskler bränner fett även när du slappar:

Ju större muskelmassan är desto mer energi behöver kroppen – även när den inte är i rörelse. Muskelceller kräver energi även om de inte är aktiva och därför ökar en stor muskelmassa din dagliga ämnesomsättning mycket, vilket med andra ord ökar din fettförbränning- även när du sitter i soffan! Om du orkar är det därför en strålande idé att komplettera fettförbränningsträningen med ett styrketräningspass.

Glöm inte återhämtningen:

Ju längre och oftare du tränar, desto mer fett förbränner du. Men se upp, om du tränar för hårt får din kropp inte möjlighet att återhämta sig. Resultatet blir att din form faktiskt blir sämre och dina muskler mindre.

Mat och träning vid maximal fett förbränning

Om du är ute efter en större viktminskningseffekt ska du undvika att äta direkt efter ett träningspass. Kroppens sockerdepåer reduceras kraftigt när du motionerar och för att spara den sista sockerresten ökar kroppen automatiskt fettförbränningen även timmarna efter träning. Att vänta med att äta innebär att kroppen behöver längre tid för att bygga upp sina depåer igen. I stället för 12-24 timmar kan det ta upp till två dygn att bli klar till nästa pass.

Försök gärna att träna i mindre etapper. Din kropp fortsätter att förbränna fett på högsta varv tiden efter träningen. Så ju mer ”efter träningstid” du har på en dag, desto bättre.

Många som bantar tror att de går ner i vikt genom att inte äta, men för få kalorier i kosten kan förstöra din träning. Kroppen ställer in sig på svältläge och istället för att ta från fettdepåerna så tar kroppen från musklerna. Du ska i stället äta många små måltider som alla ska innehålla lite protein och mycket kolhydrater.

Träna inte på tom mage!

När kroppen uteslutande använder fett som energikälla så försämras också prestationsfömågan eftersom det är slitsammare för kroppen att bara förbränna fett. Därmed kommer du inte att kunna träna lika hårt och inte heller förbränna lika många kalorier som normalt.

 

Obs: Du har väl ingen ätstörning? Se här för information om ätstörningar. Gå ner i vikt med Grönt kaffe. Viktbantning,BantningskurRaspberry Ketone diet

2 reaktioner till “Öka fettförbränningen”

 1. OM ej Raspberry Ketone fungerar,HUR kontaktar man för återbetalning?
  Vid beställning betalar man direkt med tex lägga in Visakort,jag ej intresserad då,
  gör aldrig så med något.
  Äter man som man gör nu eller skall tabletterna ersätta tex ett matmål?
  Tacksam f svar.

  1. Hej Siw, det finns mycket information på http://hallonketon.se/. De erbjuder tex en livechat och erbjuder pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Man ska äta som vanligt:hälsosam mat enligt tallriksmodellen. Lycka till!MVH Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *