Fransförlängning Stockhom

Fransförlängning Stockholm

Jag har gjort fransförlängning vid flera ställen i Stockholm och här får du bästa tipsen!

fransförlängning
Fransförlängning hos Lashia Aspudden
  1.  Eftersom det finns ett antal oseriösa personer som arbetar med detta är det viktigt att du kontrollerar omdömen på internet innan ditt besök. Ett nätverk som är duktiga är Lashia- de var också de som var först med ögonfransförlängning i Stockholm. Dock har de många salonger i sitt nätverk nu och som jag skriver nedan om salongen Finare fransar, som hör till deras nätverk, så kan man ändå tydligen inte lita på att salongen är bra bara för att de ingår i detta.
  2. Be gärna att de sätter lite tunnare fransar längst ut i ögonvrån för att undvika att det blir fult när de börjar trilla av, samt att de inte sätter för tunga och långa på fransarna längst ut på kanten som inte orkar hålla upp fransarna.
  3. Det räcker oftast med att ta en och en halv timme även vid första tillfället då det blir väldigt många fransar på denna tid och blir det fler så ser det inte naturligt ut, speciellt inte om du har ljusa fransar.

Bäst fransförlängning hos Gunilla Vinter

Jag har varit på Lashia i Aspudden och de var väldigt duktiga- det blev ett naturligt resultat och kändes bra. Andra tillfället gjorde jag påfyllning hos Spasaloon vid Fridhemsplan. Det var en trevlig salong men en negativ sak där var att jag inte fick hela tiden som jag betalade för. Det bästa stället för fransförlängning som jag har testat är hos Gunilla Vinter på Luntmakargatan 92 i Stockholm. Hon är väldigt duktig, trevlig och man känner sig omhändertagen där och känner att hon är mån om sina kunder. Dessutom så blir fransarna längre och finare än hos något annat ställe jag prövat-riktiga bambi-fransar som sitter jättebra! Jag får ta kort nästa gång jag går dit 🙂

Misslyckad fransförlängning hos Finare fransar, St Eriksplan

Jag gjorde en fransförlängning hos salongen  Finare Fransar, St Eriksplan,  för drygt en månad sedan.  Det kändes irriterat ganska ofta och ibland stack det plötsligt till ordentligt i ögonen, gjorde ont och ögonen blev helt röda. Det enda som har hjälp har varit att skölja ögonen och blunda i ca 1-2 min tills det gått över. Jag trodde det skulle gå över när fransarna började trilla av men då det inte kändes bättre efter en månad så kontaktade jag ägaren till salongen och berättade om det. Hon sa att det skulle kosta 300 kr att ta bort fransarna, eftersom hon menade att jag väntat för länge med att höra av mig. Jag kan tillägga att jag ringt och lämnat meddelanden till salongen under en veckas tid innan jag fick kontakt med dem. Jag hade lämnat meddelande och förklarat problemet och fortsatt ringa flera gånger utan att få något svar. När jag ringde från ett annat telefonnummer så svarade de…  Jag tycker det är synd att jag inte fick bättre hjälp i det här fallet. Jag fick inte ens ngt svar på mailet om det fanns ngt jag kunde göra för att få bort fransarna fortare på egen hand. Dålig service, jag ifrågasätter vad de använder för lim på sina fransar och vad det innebär för kunderna. Detta är inte ett ok bemötande mot en kund.

Lycka till med din fransförlängning!/Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *