Lycka

Öka din lycka!

lycka

Här får du några tips för att öka din lycka i livet!

Lycka: Tacksamhetsdagbok

Att föra tacksamhetsdagbok är en enkel lyckostrategi som hjälper dig att se mer positivt på tillvaron och känna mer lycka. Varje vecka skriver du ned några saker som du känner dig extra glad och tacksam för. Det kan vara en skön promenad, en suveränt bra film du har sett, eller en rolig fika med en kompis.

Lycka: Förlåtelsebrev

Att lära sig att förlåta är en stor utmaning och förmodligen den svåraste av alla lyckostrategier. Men att skriva ett förlåtelsebrev till en person som behandlat dig illa kan vara extremt nyttigt och givande! Att vara arg på någon tar enormt mycket positiv energi från dig, det är inte rättvist mot dig själv. Då straffas du ju dubbelt. Du behöver inte konfrontera personen, du gör det helt för din egen skull och din egen lycka.

Lycka: Tackbrev

Att visa sin tacksamhet skapar mer lycka i ditt liv. Bara genom att uttrycka tacksamhet kommer du förmodligen bli lyckligare och du sprider lycka vidare!

Lycka: Vänliga handlingar

Att vara snäll mot andra människor är något som kan höja din egen lyckonivå. Den vänliga handlingen behöver inte vara avancerad, det kan handla om allt från att bjuda på en kopp kaffe till att hjälpa till med renovering av ett hus.

Vårda dina relationer

Relationer är en av de viktigaste faktorerna för lyckonivån. Syftet med den här lyckostrategin är att man aktivt ska vårda sina befintliga relationer, men även skapa helt nya! Fundera på lämpliga aktiviteter, det kan vara allt från att ta en fika till att göra en utflykt. De fyra mötena ska helst bokas in under en sjuveckorsperiod.

lycka

Länkar om lycka och hälsa:

Läs mer om lycka

Hoppas du fick lite bra tips för mer lycka i livet!

2 reaktioner till “Lycka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *