Ansiktsmasker för fin hud!

Test ansiktsmasker

ansiktsmask dermalogicaansiktsmask

Ansiktsmask Dermalogica

Jag har testat Dermalogicas ansiktsmasker Gentle Cream Exfoliant, och Ultracalming Relief Masque.Jag har en känslig hudtyp som lätt rodnar och får lätt små röda prickar, liknande rosacea. (en hudvårdsterapeut jag varit till tror jag har det, en annan sa att jag kanske bara är lite extra känslig då jag är pollenallergisk) Hur som helst, jag fick hjälp inne på Åhlens city med att välja ut de här produkterna för att göra en egen ansiktsbehandling hemma: Tvätta ansiktet, använda den milda exfolierande masken, ev använda ånga efter det för att öppna upp ännu mer, avsluta med den lugnande masken. Den här behandlingen är spec bra för känslig hud. Om du har problem med finnar så kan du använda deras djuprengörande mask istället.

Efter behandling: Huden blev faktiskt mycket slätare efter peelingen och kändes ren och lugn efter behandlingen. Kan nog vara den bästa hemmamasken jag använt!

Jag har valt att börja med dermalogica för att jag har hört att de är bra men även för att de är en av de få stora märken som inte testar sina råvaror på djur. Om vi vill bli vackrare tycker jag inte djuren ska behöva torteras för det här ändamålet. (JA clinique, lancome osv testar råvaror på djur trots att de säger att de inte gör det när man frågar i affären, dåligt)

Jag ska även börja testa mer produkter från Body shop: Jag har idag köpt deras schampo o balsam och fått hem några andra prover, återkommer med mer info där. Tills vidare kan jag ju tipsa om deras underbara Body butter som löser de värsta torrhetsproblemen:)

Länktips hudvård

Tips fin hud, Smink testas på djur: Lista och Info

Ha det så bra och testa dermalogicas ansiktsmasker du också:)

1 reaktion till “Ansiktsmasker för fin hud!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *