Skönhet Sminktest

Skönhet test av Body shops smink

Jag har på sistone börjat använda smink från Body shop, efter att jag förstått att det är ett av de få sminkmärkena som inte utför sina för- tester på djur. De är jättebra och jag kan verkligen rekommendera dem. Nedan recensioner av mineralfoundation Extra virgin minerals, Liquid eyeliner, Bronzing powder och The sparkler: All over shimmer.

smink

Extra virgin minerals, mineralfoundation i puderform har jag testat nr 108 och den har varit jättebra: Lättapplicerad, fin färg, känns inte för ”kakig” utan känns fräsch och lagom täckande. Skillnaden mellan denna produkt och MD:s mineralfoundation som jag tidigare använt är att MD är lite mer täckande. Eftersom MD är dyrare och inte lika bra märke tycker jag ändå Body shops foundation är bättre och mer prisvärt- ett bra köp!

Liquid eyliner, nr 2, är jättebra! Det är den första eyliner jag prövat måste jag erkänna (har tidigare använt kajal) men jag har kommit på att eyliner (iaf denna) sitter på mycket bättre än någon penna jag tidigare använt. Jag vill inte ha så hårda linjer så jag brukar sudda ut lite med handen när jag målar och sedan ev korrigera med en fuktad tops. Jag tycker den däremot är lite svår att få till riktigt tunna streck med, men är man mer van kanske det är lättare. Men en jättebra eyliner helt enkelt!

Bronze puder, nr 2, ger väldigt fin färg på kinder och där man vill få lite solbrun lyster i ansiktet, känns fräscht även på vintern. Ett väldigt bra rouge!

The sparkler- all over shimmer, är ett skimrande puder som man kan spraya på armar, ben, decolletage eller hår. Ger ett snyggt skimmer och känns festlig!

Läs även om Raspberry Ketone, Få fin hud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *