I form med Green Coffee

Green Coffee Classic

Idag är det premiär för den nya naturliga hälsoprodukten Green Coffee Classic, som är en naturlig metod för att må bättre och minska i vikt.Det finns idag många olika produkter som ska hjälpa oss gå ner i vikt snabbare än vad kost och motion kan göra. Många produkter är bra men många av dem har farliga biverkningar. Jag blev nyfiken på Green Coffee Classic som har blivit mycket populärt i USA och bestämde mig att kolla upp det lite närmare.

greencoffee

 

Jag har undersökt grundligt på nätet för att finna fakta om grönt kaffe från medicinskt kunniga personer och hittade ingenting som var negativt faktiskt. Dessa sidor hittade jag som förklarar mer ingående hur grönt kaffe fungerar:  Alternative Medicine, Web Med, Dr Lindsey, Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity journal. På Web med tog de upp att eftersom grönt kaffe innehåller koffein så kan man uppleva vissa biverkningar som man får av kaffe. De tog även upp att gravida, diabetiker, personer med hjärtproblem, njursvikt eller leversjukdom och personer med blödarsjuka bör undvika grönt kaffe. Följer man dessa råd så verkar det faktiskt som att Grönt kaffe är en riktigt bra produkt för att minska i vikt!

Så här fungerar Grönt kaffe

Forskningen av Grönt kaffe fokuserar på ett extrakt som finns i orostade gröna kaffebönor som  innehåller  ingrediensen klorogensyra. Det har  visat sig vara det mest kraftfulla ämne som bränner fett hittills. Det har genomförts flera studier på människor och råttor som har gett bra resultat.

Att tänka på när du vill komma i form med Grönt Kaffe

Tänk på att alla reagerar olika på ämnen som tillförs kroppen. Ett bantningssätt som fungerar för en person kanske inte fungerar lika bra för en annan. Det är därför viktigt att lära känna din kropp när du försöker gå ner i vikt.

Tänk på att kost och motion är grundläggande när du vill komma i form. Det finns produkter som kan hjälpa dig med det men du måste jobba hårt själv också.

 

Lycka till, hoppas du fick bra information om hur du kommer i form med grönt kaffe!

6 reaktioner till “I form med Green Coffee”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *